Zapečený špenátový dip s tempehem

veganotic Kuchařka: veganotic

Dietní recepty , Veganské 0 názorů

Suroviny

240 gr uzeného tempehu
2 velké hrsti baby špenátu
1 hrnek rozmixovaného silken tofu
1/4 hrnku sušného droždí tebi
2 lžíce dijonské hořčice
1 lžíce citornové šťávy
1 rozmačkaný stroužek česneku
sůl
pepř dle chuti
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Tempeh nasekejte na menší kousky. Silken tofu rozmixujte se sušeným droždím, hořčicí, citronovou šťávou, česnekem. Přidejte špenát a tempeh a párkrát zapulzujte.

  2. Menší mističky či jednu větší zapékací lehce vymažte olejem, naplňte směsí, ozdobte půlkou vlašského ořechu a pečte na 190°C v předehřáté troubě asi 25 minut.

Poznámka

Mé další recepty najdete na http://www.veganotic.cz

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 112 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečený špenátový dip s tempehem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: tempeh recepty tempeh se špenátem dip uzeneho z tofu recepty z tempehem špenátový dip se sýrem zapečený recept na špenátový dip testoviny se spenat a tempehem zapečený uzený tempeh veganské zapecene gnocchi se spenatem baby spenat s drozdim špenatový dip s řízkem

Zapomněl/a jsem heslo