Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 405 kJ / 1 053 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,95 g |
| Tuky | 78,11 g |
| Vláknina | 11,91 g |
| Cholesterol | 678 mg |
| Sodík | 1,67 g |
| Sůl | 4,23 g |
| Sacharidy | 31,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaná mrkev s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AgAB
Moje poznámka
Zapékaná mrkev s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AgAB
Nejnovější recepty
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
Přidáno před 2 hodinami
Salát z červené řepy, okurek, fazolí a cibule
Přidáno před 2 hodinami
Krém z brambor, mrkve a pórku
Přidáno před 11 hodinami
Kuře na zelí a anglické slanině
Přidáno před 11 hodinami
Čevabčiči podle mě
Přidáno před 11 hodinami
Kachní prsa s čekankovým salátem podle Mirka Kaliny
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Katův šleh po mém
pazdera.jaroslav70 před 1 hodinou
Domácí chléb z trouby
magdalenka před 2 hodinami
Ledvinky dušené
Fred2 před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
brtna před 10 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
Jan Nemec před 12 hodinami
Gulášová polévka z hlívy ústřičné a kořenové zeleniny
brtna před 13 hodinami
Rýže s domácí vepřovkou na srbský způsob
Sahula před 13 hodinami
Tarhoňoto na srbský způsob
Sahula před 14 hodinami
Vepřové maso na thajský způsob
Sahula před 14 hodinami
Krůtí srdíčka na smetanovém halali v PH
DunkaStehlikova1975 před 15 hodinami
Tématické fráze:
brynza z mrkvi,
dusena mrkev s bryndzou,
dušené kedlubny,
mrkev s bryndzou,
zapékaná zelenina brinza,
brynza recepty,
recepty z mrkve,
recepty s brynzou,
recepty z mrkve,
mrkev zapečená s brynzou
Suroviny:
mrkev,
máslo,
brynza,
vejce,
smetana zakysaná,
kmín mletý,
ořech muškátový,
sůl,
pepř,
máslo,
strouhanka
Komentáře (6)
Ako sa poznám, asi by som tú mrkvu iba povarila so soľou a korením, až potomm zapekala, ale to je detail.
Mám rada tento typ receptov, neprešpekulované, nepreplácané.