Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 055 kJ / 491 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,63 g |
Tuky | 2,63 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 93,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohanka kroupa zapečená s klasem a kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EmBl
Moje poznámka
Pohanka kroupa zapečená s klasem a kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EmBl
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 21 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 22 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 22 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 22 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 1 hodinou
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 2 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 3 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 6 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 7 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 8 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 23 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 15. 6. 2025 15:05
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova 15. 6. 2025 13:09
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Tématické fráze:
pohanka kroupa recepty,
zapečená pohanka se zelím,
pohankové kroupy recept,
pohanka kroupa recept,
pohankové kroupy recepty,
kroupy se zelím,
recept pohankové kroupy,
pohanka kroupy recept,
pohankove kroupy,
pohanka recepty,
pohanková kaše se kysaným zelím,
recepty pohanka kroupa,
zapečené zelí vegetarian,
recepty s klasem,
pohanka typu kroupy,
kroupy pohanka,
kyselé zelí pohanka batáty zapečené,
pohanka zapečená se zelín,
zapečená pohanka se zelín,
kroupy recept
Suroviny:
pohanka,
klobása klaso,
zelí kysané,
solčanka,
olej olivový
Komentáře (7)
http://www.klaso.cz/info.html
Já klaso používám místo maso (což neznamená, že bych byla vegetarián), vynikající je třeba opečený na pánvičce s bramborovou kaší nebo místo klobásky k hrachové kaši...variací je spousta. Dá se sehnat ve zdravých výživách, možná i v některých klasických obchodech.