Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelnáčky

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 4. 2009 23:15

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 418 kJ / 2 490 kcal
Bílkoviny56,53 g
Tuky92,17 g
Vláknina42,10 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 10,42 g
Sůl26,00 g
Sacharidy338,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 4. 2009 11:12

Já se taky přidávám s bodíkem, je to k sežrání!:-p:yes:

Marta Marta

19. 4. 2009 10:10

vypadají velice chutně :yes::-p:-p:-p

Bibinka Bibinka

19. 4. 2009 09:44

Sebeno, ty vypadají věru dobře, jsou nadýchané-žádné placky a když jeden do nich kousne,musí cítit, že jsou nadýchané(alespoň se mi tak jeví). Já je dělám se škvarkama, ale ty tvoje vyzkouším zaručeně-život je změna ne:-?ukládám a máš to za bodíka:yes:

pipre pipre

19. 4. 2009 08:58

Jsem moc ráda, že je tu recept na zelňáčky. Jednou jsem je koupila přímo čerstvé z pekárny v jednom městě a od té doby se po nich koukám všude, protože mi moc chutnaly. Už si je ukládám a dávám bodík, protože tyto vypadají dobře nejen chuťově, ale i vzhledově.

mirca75 mirca75

19. 4. 2009 07:50

Sebeno:-)to vypadá moc dobře.Přemýšlím že by z toho byla velmi dobrá večeře:-p,k tomu skleničku piva a venkovní posezení by bylo dokonalé.Určitě vyzkouším co nejdříve.A protože syn moc zelí nemusí zamíchám mu tam různé sýry a salámy a určitě si taky pošmákne:-p

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

19. 4. 2009 07:45

Sakryšty. To se mi moc líbí.+bodík

tejaja tejaja

19. 4. 2009 07:41

Dobréééé;-):yes::-D:-D

Iljusa Iljusa

19. 4. 2009 07:10

Nádhera, už si počítám v hlavě rovnou na dvě dávky, velmi sympatický receptík - hlavně kvůli slanince - do nynější doby jsem dělala se škvarkama, toto se mi zdá rychlejší, ne vždy mám škvarky po ruce:-) Ozkouším asi už dneska;-):yes::yes:

HankaPu HankaPu

19. 4. 2009 00:09

Tak tyhle zelňáčky určitě vyzkouším, já je dělám jinak, ale ty tvoje vypadají nádherně:yes::yes: i ten postup a fotky máš pěkné:yes::-D to je ode mě za bodík:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelnačky zelnačka zelňačka recept zelňáče recept na zelnačku recepty zelnačka zelnáč recept zelnacky kynute placky z kys.zeli zelnaky zitna mouka zelnáč¨ky zelňáčky z kynutého těsta bulky plněné kys.zelím a anglickou skvarkove zelnaky zelníky bez lepku kynute zelnaky zelňáčky recept křupavé zelnáky zelňáky z listového těsta recept zelňáky z listového těsta

Suroviny: mouka žitná, mouka pšeničná, sůl, kmín celý, pepř, cibule, zelí kysané, slanina anglická, voda, droždí, cukr, olej

TopRecepty.cz

Zelnáčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mj75