Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový krém s parmazánovou kůrou

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 1. 2016 15:43

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 464 kJ / 2 023 kcal
Bílkoviny65,52 g
Tuky128,99 g
Vláknina15,76 g
Cholesterol 316 mg
Sodík 1,50 g
Sůl3,70 g
Sacharidy112,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Ak kupujeme väčšie kusy parmazánu, obyčajne nám ostáva kôra - síce skvelá, ale ťažko sa konzumuje. Polievka s ňou je výborná.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

9. 1. 2016 15:45

Hm, vypadá to dobře ;-):-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: bramborový salát využití parmezánu kora z parmezanu

Suroviny: parmazán, brambory, cibule, máslo, česnek, vývar, mléko, sůl, pepř, ořech muškátový, smetana ke šlehání, sherry

TopRecepty.cz

Bramborový krém s parmazánovou kůrou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jNlR