Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 881 kJ / 1 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,45 g |
Tuky | 94,00 g |
Vláknina | 2,25 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 59,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tvaroh rozdrobíme a smícháme s krupicí. Máslo i připravený tvaroh rozmícháme ve vodě a pomalu uvaříme na kaši. Nesolíme.
Krok 2: Na talíři polijeme kaši medem.
Krok 3: I když tak vypadá - není to krupicová kaše. Chuť je nakyslejší, výraznější, s medem báječná.
Zveřejněno 24. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Syrná kaše s medem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnPk
Moje poznámka
Syrná kaše s medem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnPk
Nejnovější recepty
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 11 hodinami
Párečky v těstíčku
Přidáno před 13 hodinami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 17 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 4 minutami
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 10 hodinami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 13 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 14 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 16 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 16 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 16 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 17 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 18 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 18 hodinami
Tématické fráze:
pohanka recepty výborné,
recept kaše středověku,
marokanky s vlockami a medem
Suroviny:
tvaroh plnotučný,
máslo,
krupice,
voda,
med
Komentáře (8)
enynka: sladit hezky po staročesku medem, jestli více tvarohu nevím, takto vařili kdysi, ale zkusit to můžeš