Mangoldová ( špenátová ) polévka s tofu

tejaja Kuchařka: tejaja

Doba přípravy: 40 min 4 porce Polévky 1 názor

Suroviny

500 g mangoldu ( nebo špenátu )
1 bazalkové tofu
1 brambor
asi 700 ml mléka
1 cibule
3 stroužky česneku
sůl
pepř
olej
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Na troche oleja orestujeme narezanú cibuľu a cesnak. Pridáme na kocky narezaný zemiak. Osolíme, okoreníme, zalejeme časťou mlieka a varíme 10 minút.

  2. Potom vložíme natrhaný mangold (alebo špenát), zalejeme zvyšným mliekom a varíme ďalej 10 minút.

  3. Polievku rozmixujeme, podľa chuti dosolíme, dokoreníme.

  4. Vložíme na malé kocôčky narezané tofu a necháme prejsť varom (len privedieme k varu, nevaríme).

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Mangoldová ( špenátová ) polévka s tofu

Tématické fráze: kukuřičná polévka s dýní špenátová polévka tpfu

Zapomněl/a jsem heslo