Postup přípravy
Krok 1: Očištěného vykuchaného pstroužka prosypeme zevnitř i na povrchu směsí koření uvedenou v přísadách. Necháme asi 30 minut odležet.
Krok 2: Ve wok pánvi opečeme po obou stranách dohromady, cca 20 minut, posypeme pažitkou a petrželkou.
Krok 3: Rýži uvaříme dle návodu na obalu. Ihned podáváme.
Krok 4: Je samozřejmé, že si přílohu zvolíme dle chuti, mne lákala červená rýže.
Zveřejněno 23. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1N6Z
Moje poznámka
Pstruh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1N6Z
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 10 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 12 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 13 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 13 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 14 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Tématické fráze:
pstruh recept,
pstruh recepty,
recepty pstruh,
top recepty pstruh,
recept na pstruha,
pstruh,
recept pstruh,
recepty z pstruha,
pstruzi recepty,
pstruh na kmine na panvi,
recepty na pstruha,
pstruh-recepty,
recepty psttuh,
recept na pstruha.,
ochuceni pstruha na gril,
top recept na pstruha,
recepty-pstruh,
psruh na másle,
top recepty na pstruha,
top recepty pstruh lososovity
Suroviny:
pstruh,
kmín drcený,
pepř,
sůl,
tymián,
meduňka,
bazalka čerstvá,
tuk,
pažitka,
petrželka,
rýže červená
Komentáře (6)
Přesto jinak souhlasím, v jednoduchosti je krása. Navzdory mé nechuti ryby vcelku někomu to nevadí, je to můj problém a bod dávám.