Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 079 kJ / 1 453 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,96 g |
Tuky | 56,80 g |
Vláknina | 10,74 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,35 g |
Sacharidy | 28,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pekelně pikantní "pomalé" plecko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kLlY
Moje poznámka
Pekelně pikantní "pomalé" plecko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kLlY
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 10 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 10 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 10 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 39 minutami
Karamelový dezert
thekumsen před 41 minutami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 1 hodinou
Lasagne se špenátem
Sova1 před 2 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 4 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 4 hodinami
Bramborové knedlíky
Alamatej před 5 hodinami
Cikánské cukroví
Annnn před 6 hodinami
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 6 hodinami
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Evajira před 6 hodinami
Tématické fráze:
plecko v pomalém hrnci,
pikantní směs z vepřové plece,
vepřova rolada z plece v pomalem hrnci,
plecko recepty,
pikantni plecko,
vepřová plec v pomalém hrnci,
plec na feferonkach,
plecko v ph,
pomalý hrnec bratislavské plecko,
bratislavské plecko v pomalém hrnci,
plecko z pomalého hrnce,
pomale peceni plecko,
piantní plecko,
bratislavská vepřová plec v pomalém hrnci,
pikantni plec,
pomalý hrnec plecko,
recept plecko,
pikantni recepty z plecka,
hovězí plecko z pomalého pomalého hrnce,
pikantní plecko v ph
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
hořčice hrubozrnná,
křen,
paprika sušená sladká,
feferonka,
sůl,
vývar
Komentáře (3)