Pomalené plecko v zelenině

spagetka Kuchařka: spagetka

Doba přípravy: 240 6 porcí Pomalý hrnec 11 názorů

Suroviny

750 g vepřového plecka
1/2 cibule
3 stroužky česneku
stonek řapíkatého celeru
asi 5 cm bílé části pórku
1 mrkev
6 kapustiček
150 g kapusty
sůl
pepř
tymián
chilli vločky
rozmarýn
libeček
sádlo nebo jiný tuk
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme a nakrájíme na drobné kousky. Maso odblaníme a taktéž nakrájíme.

  2. V nádobě pomalého hrnce nebo na pánvi rozpálíme tuk, rozvoníme cibuli a česnek nakrájené na hrubé plátky, maso a zeleninu orestujeme.

  3. Pak vložíme nádobu zpět do obalu, okořeníme, zalijeme vývarem jen do půlky výše směsi.

  4. Pomalíme na 2.stupni 3 hodiny. Případně dochutíme.

    Podáváme s různě upravenými brambory.

Poznámka

Čas je dle požadavku v minutách i s pomalením.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 24 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pomalené plecko v zelenině

Tématické fráze: pomalene vepřové plecko plecko na zelenině pomalené plecko plecko v zelenině pomalené maso pomalé plecko vepřové maso na zelenině recepty