Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramboráčky podle Aly

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 4. 2016 13:56

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 543 kJ / 2 759 kcal
Bílkoviny107,35 g
Tuky45,91 g
Vláknina69,40 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 967 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy446,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Servírujeme:

Dáme na talíř bramboráčky, hrst nakrouhaného zelí, zalijeme trochou omáčky (stačí půl středně velké naběračky) a nakonec dáme vejce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Danca Danca

11. 4. 2016 20:21

Ala_Mal: popravdě ani já z toho nejsem nijak moudrá...ba právě naopak!! 8-(:-((:-)

chocolate chocolate

11. 4. 2016 19:48

Ala_Mal: Takze se vytvori z cibule, vody, masoxu a mouky jakesi UHO?
Nejsem masox-nazi, ale tak nejak nechapu, co s tim vytvorenym produktem.

hosta hosta

11. 4. 2016 19:47

Ala_Mal: Jestli někdo použije vývar nebo masox je jeho věc, jestli jíška nebo ne taky - ptala jsem se, jestli tato omáčka se používá na zalití bramboráku či nakrouhaného syrového zelí. Ptám se proto, že číst umím a o zalití litrem omáčky jsem se nedočetla.

zizala zizala (moderátorka)

11. 4. 2016 19:38

Ala_Mal: Musím se hosty zastat. Nemám potíže s čtením a pochopením textu, ale ze zde uvedeného popisu není vůbec zřejmé, pro někoho, kdo takové jídlo nezná, jak se jídlo kompletuje a co s tou omáčkou vlastně udělat:no: A zelí je syrové, jen nakrouhané?

Je to ale tedy pořádná nálož pro žaludek, ten můj by určitě protestoval :-((

Ala_Mal Ala_Mal

11. 4. 2016 19:17

hosta: Umíte-li číst, určitě jste pochopil(a), že prioritou je vývar, třeba si odlít při tom, když děláte polévku a toto jídlo máte jako hlavní chod :yes:
Nejsem profík ... ale vím, že mouka v masoxu není "in" ;) Některým to nevadí a ulehčí si holt práci, jinak by se asi bujony neprodávaly, že :)

Ala_Mal Ala_Mal

10. 4. 2016 19:53

Drobek: děkuji..:-K

hosta hosta

10. 4. 2016 14:25

To se polévá tou moukou uvařenou v masoxu?

Drobek Drobek

10. 4. 2016 14:06

Jistě, bramborák je přínosem do kuchyně v každé době. :-p
Když se k němu přidá klobása, je to "po Kaplicku", s volským okem jsem neznal ale určitě zkusím. Dík, bod už je tam. První :-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramboracky omacka omáčky z bramboracky bramborak s vypec bramboráčky bramborak syrove zeli čím zahustit zelí z cerstve hlavky

Suroviny: brambory, cibule, zelí červené, česnek, majoránka, mouka hladká, cibulka, pepř, sůl, vejce, vývar masový

TopRecepty.cz

Bramboráčky podle Aly

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lgmJ