Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 986 kJ / 1 909 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 221,17 g |
Tuky | 59,16 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 615 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 90,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš na pivu s dodatkem karamelizované rebarbory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gEqD
Moje poznámka
Guláš na pivu s dodatkem karamelizované rebarbory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gEqD
Nejnovější recepty
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno před 1 hodinou
Pomalu pečený bůček s kedlubnovým zelím a hrnkovými knedlíky
Přidáno před 7 hodinami
Tvarohové knedlíky s jahodami
Přidáno 4. 6. 2025 12:00
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Přidáno 4. 6. 2025 11:13
Žampiony na smetaně s kuřecím masem - rychlovka
Přidáno 4. 6. 2025 02:18
Nakládané ředkvičky v octě
Přidáno 3. 6. 2025 18:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
Lucinka85 před 35 minutami
Zapečené palačinky s tvarohem
Tereziena před 47 minutami
Karlovarské knedlíky I
klasimova před 1 hodinou
Banánový chlebíček s ořechy a zlatými rozinkami
Zuzka1023 před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
veronika_straka před 2 hodinami
Čočková polévka s pohankou (falešná zabíjačková)
wimra před 2 hodinami
Vepřové kostky s hořčicí
Fuxinnka před 3 hodinami
Chilli con carne
Zdenek007 před 3 hodinami
Babiččina fazolačka
Fitulka před 5 hodinami
Řecké tzatziky
Denade před 5 hodinami
Tématické fráze:
rebarborový guláš recept,
hovězí na pšeničném pivu,
goulas z rebarbory,
kotlety rebarbora
Suroviny:
maso vepřové,
olej,
cibule,
česnek,
pivo světlé,
vývar masový,
mrkev,
datle,
koření nové koření,
bobkový list,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
koření oregáno,
skořice,
sůl,
pepř mletý,
rebarbora,
med
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.