Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš na pivu s dodatkem karamelizované rebarbory

Guláš je jedním z velmi oblíbených pokrmů nejen v naší kuchyni. Z kostek vepřového masa a koření připravíme lahodný základ, podlijeme pivem a podusíme doměkka. Na závěr pak omáčku dochutím zkaramelizovanou rebarborou.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

gmptop gmptop

Středně náročný

Doba přípravy 115 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 90 min

115 min (25 min příprava + 90 min tepelná úprava)

Suroviny pro 6 porcí

6porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 986 kJ /
1 909 kcal
Bílkoviny221,17 g
Tuky59,16 g
Vláknina20,50 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 615 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy90,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V hrnci rozehřejeme olej, na kterém orestujeme cibuli, přidáme zoubky česneku. Po chvíli přidáme pokrájené maso, za stálého míchání osmahneme. Krok 2: Přidáme papriku a další koření. Nepřestáváme míchat. Následně vlijeme pivo a jsme ve střehu, aby nepřekypělo z hrnce. Necháme pod pokličkou dusit na mírném ohni do změknutí. Krok 3: Jakmile je maso takřka měkké, přidáme pokrájenou mrkev a datle. Podusíme do žádoucí měkkosti masa. Krok 4: Na pánvičce zkaramelizujeme med nebo cukr, přihodíme na něj pokrájenou a oloupanou rebarboru a zhruba minutku osmažíme. Přeložíme do hrnce, promícháme a servírujeme.

TIP: 16 dalších báječných receptů s rebarborou

Zveřejněno 26. 4. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Guláš na pivu s dodatkem karamelizované rebarbory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gEqD

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Guláš na pivu s dodatkem karamelizované rebarbory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gEqD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
rebarborový guláš recept, hovězí na pšeničném pivu, goulas z rebarbory, kotlety rebarbora

Suroviny:
maso vepřové, olej, cibule, česnek, pivo světlé, vývar masový, mrkev, datle, koření nové koření, bobkový list, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, koření oregáno, skořice, sůl, pepř mletý, rebarbora, med

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu