Ryba "vařená"v limetkách

mika59 Kuchařka: mika59

Ryby 2 názory

Suroviny

400 g tresky nebo jiné bílé ryby
velká červená cibule
šťáva ze 3 limetek a 2 citronu
lžička třtinového cukru
1 červená chilli paprička
čerstvě mletý pepř
sůl
čerstvý koriandr
lžička rybí omáčky
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Rybu bez kůže a kostí nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme na proužky, limetky a citron vymačkáme. Nasekané chilli na drobno smícháme s cukrem, rybí omáčkou a kořením. Dochutíme dle svých chutí.

  2. Maso smícháme s natrhaným koriandrem a marinádou. Necháme dvě hodiny uležet a mělo být hotovo. My jsme nechali přes noc a výborné.

Poznámka

Maso po chvíli začne bělat, a vlastně se jakoby uvaří. Komu nevadí syrová ryba, ten si pochutná.

Recept mám z netu , ale posbíraných několik a udělané podle naších chutí.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ryba "vařená"v limetkách

Tématické fráze: vařená ryba ryba varena v citronu ryba udělaná v citrónové štávě ryba s limetkou ryba vařená vařena ryba v citronu ryba vařená v citronové šťávy recept na vařenou rybu ryba mik ryba citron cibule vařená velká ryba co \"uvaří\" rybu vařená ryba recepty ryba a citron syrova ryba za syrova nakládaná ryba s limetkou nakládaná ryba s limetkou syrova ryba s limetkou recept varena ryba recepty na varenou rybu

Zapomněl/a jsem heslo