Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 287 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Servírujte s rýží, chlebem nebo salátem.
Zveřejněno 11. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chalupářské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RJGV
Moje poznámka
Chalupářské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RJGV
Nejnovější recepty
Omeleta se švestkami
Přidáno před 6 hodinami
Melounový salát
Přidáno před 20 hodinami
Čabajkové lečo
Přidáno před 22 hodinami
Kachní prsní plátečky
Přidáno před 23 hodinami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno 8. 8. 2025 06:27:44
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno 7. 8. 2025 20:28:56
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
monulik před 30 minutami
Bageta z domácí pekárny
Sabina.jonakova@seznam.cz před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Gabulina před 1 hodinou
Domácí lečo
Jaruskaa před 1 hodinou
Žampiony s cuketou
Luciik. před 2 hodinami
Krůtí prsa na hříbkách
Jiri_Vavra před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Vlastuska2 před 2 hodinami
Vepřové kotlety na česneku
Ivet88 před 2 hodinami
Stresová roláda
Dycky před 2 hodinami
Kakaová roláda bez mouky
Dycky před 2 hodinami
Tématické fráze:
chalupářské recepty,
chaluparsky gulas,
recept na chalupářský guláš,
chaluparsky steak,
chalupářské menu,
hovezi chaluparske maso recepty,
chalupařsky gulaš recepty,
chalupářský guláš top recepty,
hovězí maso zadní recepty,
chalupářké maso,
chaluparske hovezi platky,
chaluparský hrnec recepty,
hovezi chaluparske maso,
recdpty.cz,
chalupářské recept,
chalupářský guláš recept,
chalupářský guláš z hovězího masa,
chalupářské hovězí,
chaluparsky hrnec recept,
chalupařsky steyk
Suroviny:
hovězí zadní,
žampióny,
cibule,
kapie červená,
sůl,
pepř,
kmín celý,
vývar,
olej
Komentáře (3)