Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 822 kJ / 1 630 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,77 g |
| Tuky | 83,94 g |
| Vláknina | 31,20 g |
| Cholesterol | 356 mg |
| Sodík | 529 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 76,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Posekanou cibuli restujeme na sádle dozlatova. Osmahneme na ni i kousky krájeného masa, zaprášíme paprikou a znovu osmahneme.
Krok 2: Zalijeme rajčatovou šťávou, zředíme trochou horké vody a přidáme strouhané brambory. Osolíme, opepříme a necháme dusit doměkka.
Podle potřeby podléváme horkou vodou nebo vývarem. Krok 3: Do hotového prolisujeme česnek, dochutíme majoránkou, popř. dosolíme.
Podle potřeby podléváme horkou vodou nebo vývarem. Krok 3: Do hotového prolisujeme česnek, dochutíme majoránkou, popř. dosolíme.
Zveřejněno 18. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulář
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqjm
Moje poznámka
Cibulář
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqjm
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 2 minutami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 1 hodinou
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
Tématické fráze:
cibular,
hovezi cibular,
guláš cibulář,
cibulář recept,
hovězí maso cibulář,
hovězí guláš cibulář,
cibulář z hovězího,
cibulář hovězí,
hovězí roštěná cibulář,
hovězí guláš \"cibular\",
hovězí guláš \"cibular\",
guláš hovězí cibulář
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
sádlo,
brambory,
šťáva rajčatová,
česnek,
paprika sušená sladká,
majoránka,
pepř mletý,
sůl,
voda
Komentáře (5)