Luštěninová jíška do polévek bez tuku a bez mouky - taková moje hrašková vychytávka pro děti
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 299 kJ / 1 984 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 141,00 g |
| Tuky | 8,40 g |
| Vláknina | 108,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 282,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Luštěninová jíška do polévek bez tuku a bez mouky - taková moje hrašková vychytávka pro děti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9kj
Moje poznámka
Luštěninová jíška do polévek bez tuku a bez mouky - taková moje hrašková vychytávka pro děti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9kj
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 10 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 12 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 14 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 18 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 6 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 8 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 9 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 9 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 10 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 10 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 11 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 12 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 12 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 12 hodinami
Tématické fráze:
co znamená hraška,
co místo jíšky,
hraska na zahuštovani jak dlouho vařit,
luštěniny v mrazáku,
jiska - jak dlouho povarit v polevce,
náhrazení jíška,
dieta a luštěniny- čočka na veče,r
Suroviny:
fazole bílé,
čočka,
kurkuma,
paprika sušená uzená,
česnek
Komentáře (16)
Reagovala jsem spise na to, ze toto je jediny mozny zpusob jak dostat do vnoucka lusteniny, pouzit lusteninovou mouku je podle meho mnohem praktictejsi. Povaris zeleninu podle typu polevky a ke konci k ni pridas cizrnovou mouku (treba) ve forme zaklechtky, zaroven koreni, cesnek, sul atd., povaris 15' a hotovo .
Kdyz uz macis fazole, nech je namocene alespon 8 hodin, 2-3 hodiny nedava smysl (nema cenu). . . .