Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 222 kJ / 1 009 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 223,00 g |
| Tuky | 13,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 470 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí ptáci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8DL2
Moje poznámka
Hovězí ptáci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8DL2
Nejnovější recepty
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 3 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 5 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 6 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 6 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pravý vepřový guláš
michaelatomastikova999 před 29 sekundami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Ketynna před 7 minutami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Fredy83 před 28 minutami
Salát z červené řepy s nivou a ořechy
Dobeska před 1 hodinou
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 1 hodinou
Bramboráčky
Anickamanicka před 3 hodinami
Domácí langoše
Jurkano před 3 hodinami
Perníčky
horakova654 před 3 hodinami
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 3 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 4 hodinami
Tématické fráze:
španělské ptáčky naruby,
recepty na ptáky,
ptaky recept,
ptáci recept,
španelsky ptacek naruby,
receprt na ptáky,
z hovězího ptačí,
co uvařit z hovězího zadního,
hovězí ptáky,
hovčzi ptačí,
jak uvařit španělské ptáka,
hovězí roštěná ptačí,
roštěná ptačí,
jak uvařit hovězí zadní,
recept omačka ptaky s hoveziho masa,
co uvařit z hovězího hrudí,
zadní hovězí recept,
recept na ptaky,
recept na hovězí,
hovězí zadní recept ptaky
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
pepř,
sůl,
hořčice plnotučná,
máslo,
vejce,
okurky sterilované,
klobása,
slanina,
mouka hladká,
voda
Komentáře (4)