Telecí ražničí s kedlubnovým zelím a dušenými houbami
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 318 kJ / 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,98 g |
Tuky | 46,85 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,59 g |
Sacharidy | 30,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí ražničí s kedlubnovým zelím a dušenými houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9wV
Moje poznámka
Telecí ražničí s kedlubnovým zelím a dušenými houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9wV
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 14 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 17 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 17 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 20 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 21 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
veronika_straka před 12 minutami
Maminčina jablečná buchta
petka.ftk před 23 minutami
Patizonová polévka s koprem a zakysankou
Kostriba před 2 hodinami
Citronová bábovka
AlenaCernik před 8 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 10 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 10 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 10 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 11 hodinami
Bublanina
alenalentz před 13 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 13 hodinami
Tématické fráze:
krůtí maso s kedlubnovym zelim,
telecí maso kousky recept,
klobása langolt příprava,
klobása langolt,
s kedlubnovým zelím,
ražniči z teleciho,
gnocchi s dusenym zelim zelim
Suroviny:
maso telecí,
klobása,
cibule,
sůl,
pepř,
hořčice,
koření gyros,
chilli tekuté,
olej,
kedlubna,
slanina,
cibule,
sůl,
kmín drcený,
ocet,
houby čerstvé,
cibule,
kmín drcený,
sůl,
olej
Komentáře (5)