Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 723 kJ / 651 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,84 g |
Tuky | 1,17 g |
Vláknina | 20,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 85,50 g |
Postup přípravy
(Já jsem pekla jenom asi 3,5 hodiny, protože moje trouba peče hodně, pouze na 170°C/338°F a nedá se regulovat). Krok 4: Asi 10 minut před vyndáním z trouby sundáme obal a necháme udělat udělat jemnou kůrku. Krok 5: Na zelí nakrájíme nadrobno cibuli, osmažíme ji na tuku sesbíraném při pečení kachny, zalijeme vínem, přidáme zelí a dusíme.
V polovině dušení přidáme džem, trochu soli, cukr a dobře promícháme do tužšího stavu.
Bramborové knedlíky: Připravíme dle přípravy popsané na obalu.
Zveřejněno 30. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachna na červeném vínku, s knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9Gj
Moje poznámka
Kachna na červeném vínku, s knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9Gj
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 13 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 36 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 41 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 2 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 18 hodinami
Tématické fráze:
pečeně na vínku,
top recepty kachna s knedlíkem,
jak udelat kurku na kachne,
jam se pecs kachna,
knedlík pro bezlepkáře,
kachna na,
rozkrajena kachna recepty,
kachna pečená při 125°c
Suroviny:
kachna,
sůl mořská,
pepř černý,
kmín drcený,
majoránka,
bobkový list,
koření hřebíček,
víno červené,
jablko,
česnek,
cibule,
voda,
cukr krystal,
cibule,
zelí sterilované,
víno,
džem rybízová
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.