Škvarkový plundrový závin s hruškovo – perníkovou náplní
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 896 kJ / 2 843 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,23 g |
Tuky | 112,80 g |
Vláknina | 18,56 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 376,53 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 12. 2016 11:16
Jojój!!! Tak to nemá chybu
21. 12. 2016 18:58
Mě by chutnala ta náplň. Hrušková povidla upřednostňuji (chuťově) před švestkovými.
21. 12. 2016 14:14
mysulka: budu ráda, když vyzkoušíš, Leni...až po vánocích znovu přijde chuť na sladké.
21. 12. 2016 14:05
Super
21. 12. 2016 13:27
sabipupp: děkuji
21. 12. 2016 13:10
vypada lahodněkrásná práce
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 44 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 5 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 58 minutami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 59 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 1 hodinou
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 4 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 7 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Jste milovníci tradičního zlatavého pokladu českých kuchyní? Ze škvarků se dá připravit pomazánka, chléb i sladké koláčky
Další recepty
Tématické fráze: škvarkový závin perníkový závin
Suroviny: voda, olej, cukr, sůl, mouka hladká, mouka celozrnná, droždí, škvarky, povidla hrušková, šťáva citronová, perníčky, ořechy mleté
Škvarkový plundrový závin s hruškovo – perníkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWwr
6 názorů