Salát z červené řepy, červené cibule a bílého křenu

mojetara Kuchař: mojetara

Doba přípravy: 10 minut Saláty 2 názory

Suroviny

250 g červené řepy - předvařené
1/2 lžíce dijonské hořčice
2 lžíce řepkového oleje
1 červená cibule - podélně rozkrojíme a napříč nakrájíme na tenké plátky
2 lžíce strouhaného křenu
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Křen nastrouháme na jemném struhadle. Červenou řepu nakrájíme na klínky nebo plátky a rozložíme na talíř. Cibuli podélně rozpůlíme a napříč nakrájíme na jemné plátky.

  2. Smícháme hořčici s olejem, pepřem a solí. Dobře prošleháme, aby vznikla kompaktní hmota.

  3. Přes rozloženou řepu nasypeme nakrájenou cibuli, pak posypeme strouhaným křenem a zakapeme dresinkem.

Poznámka

Trvá to asi 10 minut, když budete řepu vařit, tak přidejte určitě hodinu navíc. Recept také na http://www.mojetara.cz/recipe/salat-z-cervene-repy...

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Salát z červené řepy, červené cibule a bílého křenu

Tématické fráze: salát z červené řepy salat z cervene červené řepy salát z červené řepy s cibulí a křenem salát z červené řepy a křenu a jogurtu salat z cervene repy ,cibule:krenu

Zapomněl/a jsem heslo