Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Morek na topinku

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 1. 2017 16:14

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 563 kJ / 852 kcal
Bílkoviny4,90 g
Tuky82,28 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

houba houba

17. 1. 2017 20:57

Asi jem konzervativní a přízemní, ale stejně je nejlepší morek horký na obyčejném, čwském chlebu. Topina kdysi vyzkoušena, není to (z mého pohledu) ono.

cecilka

14. 1. 2017 16:31

casino: vďaka za link, sme tu celá partia milovníkov funerálno-morbídnych receptov, niektoré sa nedajú uverejniť, no ani jeden z nás si nevie predstaviť, napr. mozoček, servírovaný v ko...sti . Inak , súhlasím s vami, na skvelý vývar a ešte lepší lepší špik je treba kosti "variť ", lepšie povedané pobublinkovávať aspoň 4 hod., možno aj viac. Inak odkaz aj pre vás :-D:-D:-D:-D, na špikových kostiach som ešte nikdy v živote nenašla ani kúsok mäsa. :-p:-p:-p:-p

casino casino

14. 1. 2017 15:32

cecilka:
No, ty kokotky nejsou žádná sláva a je to spíše taková funerálně-morbidní záležitost, vhodná do společnosti recesistů:-D k podávání např. Hlemýžďů po gaskoňsku (z burgundských by vyteklo máslo) nebo morkové žemlovky (druhá fotečka tady: http://www.labuznik.cz/recept/morkova-zemlovka/:-D:-D:-D
Nařezané kosti si vybírám u řezníka a po uvaření vývaru (vařím minimálně 4 hodiny:-! a ne pouze slabou hodinku jako některé, nejen zdejší, hvězdy);-( je vydrhnu kartáčem a ještě vybělím varem v octové vodě:-)

cecilka

14. 1. 2017 10:49

casino: A ako ich vyrábate? Máte na to špeciálne náradie? Ja totiž, napríklad, vendriho šubrovicu s pošúrkami, musím aj podávať, no najprv zapekať v keramických miskách. Ale inak , súhlasím s vami, že špik, nie špek !!!! je najlepší na hriankach a bez kosti.

cathleen cathleen (moderátorka)

12. 1. 2017 19:14

Hell.: u nás to samý :-( nedávno jsem koupila morkovou kost kvůli receptu od Elizy na pečený morek...manžel ji musel rozřezat na pile - prodali nám ji celou. Skončila v manželově oblíbené polévce, morek si vybral lžičkou jen tak, na mls. Do trouby nedoputovala, ač tam (pro úpravu v ní) byla původně koupená:-8

Hell. Hell.

12. 1. 2017 19:06

Nemám pažádnou šanci dostat morkové kosti i s morkem až do trouby.. :-D Ale recept je úžasnej už u čtení, mňam!

terezicka1 terezicka1

12. 1. 2017 17:49

casino: mam to nejak opravit? Nenapada mi jak?

Elina

12. 1. 2017 17:48

:-K:yes:

casino casino

12. 1. 2017 16:39

"Morkové kosti na topinku"
No, na topinku dávám raději jen morek a z morkových kostí mám kokotky:-D

hosta hosta

12. 1. 2017 16:27

No - prázdné je pak dávám psíkovi:-), o morek je u nás boj - a takhle vylepšený:-O - parádní:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: morek z kostí recepty morek z kosti morek morek recept morek recepty co obsahuje morek morek z kostí recept pečený morek recept morek co je morek morek uprava morková pomazánka špik z kosti morek s topinkou k jidlu morek z kosti kostní morek úprava morkových kostí recept morek z kosti pomazanka morkova jak připravit morkové kosti

Suroviny: kost hovězí morková, sůl, pepř, česnek, cibulka jarní, máslo, chléb, pažitka

TopRecepty.cz

Morek na topinku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/No18