Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka Minestrone, italská

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 1. 2017 07:02

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 379 kJ / 1 286 kcal
Bílkoviny50,94 g
Tuky39,35 g
Vláknina34,77 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 1,23 g
Sůl2,65 g
Sacharidy166,92 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Polévka je v zimě skvělá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

13. 6. 2017 21:35

Varili sme opäť v škole a polievka chutila aj kolegom. :-) Ďakujeme za recept a pridávame :yes: a fotky. ;-)

magdalenka magdalenka

15. 1. 2017 18:51

Jitkas: Mám v Taliansku príbuzných, zvyčajne im ako darček nosím aj zeler - buľvový...v končinách, kde bývajú, ho dostať veľmi zriedka.

Jitkas

15. 1. 2017 16:53

Polevka je skvela jak v zime tak v lete. Meni se jen slozeni zeleniny. Tezko by Italove osmazili vsechnu zeleninu na oleji, maximalne by udelali z jemne nakrajene cibule, casti mrkve a rapikateho celeru mensi zeleninovy zaklad - soffrito. Pak by pridali zbytek na kosticky nakrajene zeleniny a cistou vodu ( neni treba zeleninoveho vyvaru). Jsou taci, kteri zeleninu vkladaji postupne, zalezi na tvrdosti jednotlivych druhu. Parmezan se pridava az pri servirovani, tedy na talir + trochu olivovveho oleje (kdo ma rad).
Ma pravdu casino, korenova petrzel a celer se v Italii nepouzivaji a kdyz ( treba Benatsko),tak jako varena ci smazena zelenina coby priloha.
Pokud to neni "rychlovka", susene fazole se predem namoci, uvari a vlozi i s tekutinou do polevky, prijemne ji zahusti ;-)

zizala zizala (moderátorka)

15. 1. 2017 12:27

casino: :yes:

casino casino

15. 1. 2017 11:28

"Polévka Minestrone, italská"
No, je to pouhá maličkost:-) ale když už to má být podle názvu italská polévka, tak Italové by na 99% použili řapíkatý celer a ne u nás běžný bulvový; chuťově to vyjde skoro nastejno, ale stejné to není;-)

zizala zizala (moderátorka)

15. 1. 2017 08:11

Fotka je oskenovaná?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: polevka minestrone minestrone podle pohlreicha italská polévka minestrone pohlreich italská polévka minestrone italská polévka minestrone italská minestrone polévka recept polévka minestrone recept minestrone polevka recept italská zeleninová polévka recept na polevku minestrone minestrone polévka italská polévka recept italská polévka minestrone italské polévky polevka italská minestrone recept polévka minestrone minestrone recept polevka minestrone podle pohlreicha polévka minestrone- recepty

Suroviny: kapusta, cibule, mrkev, zelenina kořenová, pórek, brambory, protlak rajčatový, fazole bílé, vývar zeleninový, těstoviny, sůl, pepř, olej, sýr parmazán strouhaný, rajče

TopRecepty.cz

Polévka Minestrone, italská

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v6Jn