Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 762 kJ / 2 094 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,96 g |
| Tuky | 121,90 g |
| Vláknina | 6,40 g |
| Cholesterol | 1,50 g |
| Sodík | 506 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 179,14 g |
Postup přípravy
Uvaříme crema pasticcera - viz poznámka. Do horkého necháme rozpustit a rozmícháme nugát. Krok 5: Kroužky rozřízneme a naplníme krémem, můžeme krém ještě posypat krokantem, pokud ho máme.
Zveřejněno 16. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Věnec Paříž - Brest
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MnKm
Moje poznámka
Věnec Paříž - Brest
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MnKm
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 5 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 6 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 7 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 9 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zeleninové rizoto s bulgurem
Ongbac3 před 23 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
veronika_straka před 2 hodinami
Matcha kuličky
veronika_straka před 2 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Kajkajak před 3 hodinami
Domácí langoše
Tunislav před 3 hodinami
Ořechové úly
Panova před 3 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 3 hodinami
Čokoládové hvězdičky s kokosovou náplní
Panova před 3 hodinami
Žloutkové dortíčky
Panova před 3 hodinami
Kakaové s ořechovou náplní
Panova před 3 hodinami
Tématické fráze:
pariz v plamenech,
moucnik paris v plamenech,
zákusek paříž v plamenech,
paris-brest recept,
recept na krém do věnečků paris brest,
recepty na zákusky paris v plamenech,
venec z pusinek,
zakusek paris v plamenech,
recept pariz v plamenech,
paříž v plamenech recept
Suroviny:
voda,
máslo,
mouka polohrubá,
sůl,
vejce,
oříškový nugát,
ořechy
Komentáře (9)