Věnec Paříž - Brest
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 762 kJ / 2 094 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,96 g |
Tuky | 121,90 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 506 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 179,14 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
1) Tento zákusek vznikl na počest slavného cyklistického závodu Paris - Brest - Paris:
https://dadala.hyperlinx.cz/hypsladkuch/ost/ostr00... Správně se dělá jeden velký věnec a po naplnění krájí na porce. Já jsem dělala malé jednoporcové :)
2) Crema pasticcera: https://www.toprecepty.cz/recept/49418-zloutkove-v...
3) Další moje recepty najdete na mých stránkách: http://www.mlsoty.estranky.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2017 18:42
19. 1. 2017 07:59
18. 1. 2017 20:59
18. 1. 2017 17:52
17. 1. 2017 17:28
17. 1. 2017 15:26
16. 1. 2017 21:48
16. 1. 2017 21:42
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 41 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 51 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 56 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 2 hodinami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na zákusek Paris Brest z Prostřeno: Originální recept a rady pro božský výsledek
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: pariz v plamenech moucnik paris v plamenech zákusek paříž v plamenech paris-brest recept recept na krém do věnečků paris brest recepty na zákusky paris v plamenech venec z pusinek zakusek paris v plamenech recept pariz v plamenech paříž v plamenech recept
Suroviny: voda, máslo, mouka polohrubá, sůl, vejce, oříškový nugát, ořechy
Věnec Paříž - Brest
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MnKm
8 názorů