Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 745 kJ / 656 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,54 g |
| Tuky | 56,08 g |
| Vláknina | 2,48 g |
| Cholesterol | 75 mg |
| Sodík | 103 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 10,65 g |
Postup přípravy
Když je maso měkké, scedíme, maso přendáme na pekáček a necháme v troubě opéct chvíli do zlatova (pekáček vyložíme pečícím papírem). Krok 2: Vývar uvedeme do varu, přidáme malý rajský protlak, tymián, cukr podle chuti, dosolíme, ochutíme mletým pepřem, můžeme přidat lžíci jíšky, ale nemusíme. Zjemníme kouskem másla. Krok 3: Zvlášť uvaříme podle návodu písmenka, uvařené scedíme, propláchneme vodou a přidáme do polévky. Krok 4: Nakonec vložíme opečené maso a podáváme.
Zveřejněno 25. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajská polévka s pečeným hovězím žebrem a písmenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8r73
Moje poznámka
Rajská polévka s pečeným hovězím žebrem a písmenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8r73
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 2 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 3 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 5 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 5 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 1 hodinou
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 1 hodinou
Linecké cukroví
Evellinka před 3 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 3 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 3 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 4 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 4 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 4 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 4 hodinami
Bezpracný perník
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
rajská s pečeným masem,
rajská polévka s hovězím masem,
hovězí žebra recept,
hovězí polévka s pečeným masem,
rajká plévka s hovězím recept,
hovězí maso s žebrem
Suroviny:
žebra,
cibule,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř celý,
sůl,
pepř mletý,
protlak rajčatový,
tymián,
cukr třtinový,
jíška,
máslo,
těstoviny
Komentáře (1)