Masopustní koblihy od babičky
Receptů na masopustní koblihy je spousta a asi každý už má nějaký ten svůj oblíbený, podle kterého je dělá nejčastěji. Pokud ne, zkuste tento léty osvědčený recept. Znaly ho už naše babičky, pochází z kuchařky z roku 1955.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 16 949 kJ / 4 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,89 g |
Tuky | 120,74 g |
Vláknina | 26,48 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,48 g |
Sacharidy | 579,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z kuchařské knihy z roku 1955.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 2. 2017 12:36
jen si myslím, že do koblih patří merunková marmeláda, ne povidlí.
11. 2. 2017 17:29
Zrovna dnes jsem je vyráběla a teď narazím na tyto. Pracně jsem je vykrajovala, jak jsem se dočetla v jiném receptu a nyní zjistím, že to jde taky dělat jako buchty. I když se mi dnes povedly, příště budou určitě tyto.
11. 2. 2017 17:12
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 33 minutami
Sýrový chléb
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 2 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Houbová polévka na paprice
Monyk uvařila před 5 minutami
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 42 minutami
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 51 minutami
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 6 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 11 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 12 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 13 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Americké koblihy sloní uši: Velké kynuté placky jsou tenké a křupavé, voní skořicí, božsky chutnají a příprava není složitá
Oblíbeným masopustním moučníkem jsou koblihy. Jak je správně tvarovat a naplnit, poradí názorné video
Koblihy jsou druh sladkého kynutého pečiva: Poradíme vám, jak si je připravit doma
Další recepty
Tématické fráze: recept na koblihy koblihy recept recept na výborné koblihy rychlé masopustní koblihy recept nejlepší masopustní koblihy recept na nejlepší masopustní koblihy nejlepší masopustní na koblihy top recepty koblihy recept koblihy masopustní koblihy z Majolky® recept na koblihy výborné videorecept masopustní koblihy plněné koblihy podle babičky koblihy top recepty masopustní recepty tvarohové koblihy výborné videorecept masopustní koblihy z tvarohového těsta hrnkové koblihy masopustní menu masopustnikoblihy
Suroviny: mouka hladká, mléko, kvasnice, kvasnice, žloutek, cukr, máslo, sůl, rum, sůl, olej, povidla švestková, cukr vanilkový, skořice, kůra citronová
Masopustní koblihy od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pWmN
18 názorů