Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 959 kJ / 1 185 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,01 g |
Tuky | 51,03 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 352 mg |
Sodík | 2,56 g |
Sůl | 6,38 g |
Sacharidy | 130,66 g |
Postup přípravy
Do vriacej zmesi prisypeme kukuričnú krupicu a varíme ne veľmi slabom ohni za častého premiešania asi 20 minút. Krok 3: Menšie mištičky vytrieme olejom a kukuričnú masu do nich rozdelíme.
Necháme 10 min stáť, potom ich vyklopíme na tanier. Krok 4: Medzitým rozdrobíme syr do mlieka a na ohni roztopíme. Potom vklepneme do omáčky žĺtok a za stáleho miešania povaríme do zhustnutia. Krok 5: Vyklopenú misku prelejeme omáčkou a hneď podávame.
Zveřejněno 13. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tykvovo-kukuřičná miska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VzG5
Moje poznámka
Tykvovo-kukuřičná miska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VzG5
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 13 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 23 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 23 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 2 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 3 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 5 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 5 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 6 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 6 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 6 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 9 hodinami
Suroviny:
tykev,
voda,
krupice kukuřičná,
sůl,
sýr niva,
mléko,
žloutek
Komentáře (1)