

Losos marinovaný v citronovo-koprové omáčce
Suroviny dle potřeby :)
- losos (podle strávníků)
- 1 citron
- čerstvý kopr (používám i mražený)
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
Lososa osolíme (solí nešetřím), opepříme a polijeme citronovou šťávou. Z každé strany posypeme na jemno nasekaným koprem a zabalíme do alobalu.
Necháme chvilku odležet a poté pečeme na 160°C cca 20 minut. Podávám s brambory politými rozpuštěným máslem nebo šťouchanými bramborami.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Losos marinovaný v citronovo-koprové omáčce
-
-
Bezva klasika...ode mě rozhodně bodíček...
-
Méně někdy znamená více. U této rybičky to platí dvojnásob
...+1
-
ANO! Strašně dobré, tohle je přímo klasika jak na lososa, prostě mu nepokazit tu krásnou chuť omáčkou.
-
-
Jednoduché, krásné a určitě moc dobré
-
WOW!!!
-
Dobrota