Dobrý chléb

Jikotka Kuchařka: Jikotka

Domácí pekárna 3 názory

Suroviny

250 ml vody
1 lžička soli
1 lžička cukru
2 lžíce olivového oleje
210 g hladké mouky
190 g pšeničné chlebové mouky
2 lžíce instantní bramborové kaše
1 plná lžička drceného kmínu
1/4 kostky droždí (může být i méně)
slunečnicová semínka (nebo jiná semínka)
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do pekárny dáme suroviny v uvedeném pořadí, zapneme program rychlý.

  2. Po pípnutí přidáme semínka.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Dobrý chléb

  • Paprika Paprika

    Já jsem dávala instantní br.kaši do jedněch rohlíků a chutnalo mi to, ale tatínkovi to moc nejelo. Asi jsem jí tam dala moc nebo mám nějakého na brambory citlivého chlapa :-D:-D:-D. Posílám bodík ;-)

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka(autorka receptu)

    Tenhle chleba vydrží tak dva dny úplně bezvadně,ale my ho sníme skoro hned,zítra bude pryč...:-p:-D

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    No, vidíš, Jiřko, ten vypadá moc dobře, co? Bylo mi řečeno, že aby chleba vydržel déle měkký, má se vždy přidat jeden vařený a pomačkaný brambor. Já posledně dala lžíci bramborové kaše a byl úplně měkkoučký ještě třetí den. Možná, že tu samou funkci má v chlebu i ta instantní kaše.;-):yes:+

    Odpovědět

Tématické fráze: dobry chleba dobrý chleba z domácí pekárny dobrý chléb recept na dobrý chleba recept na dobrý chléb dobrý recept na chleba jak upéct dobrý chleba měkký chleba dobrý chléb z domácí pekárny měkký chléb dobry chleb z pekarny dobrý chleba z pekárny měkký chléb z domácí pekárny bavorské grilovací klobásy recept na dobrej chleba jak na měkký chléb recept recept na dobrý na chleba recepty na dobry chleba dobrý recept na dobrý chleba chléb cvrčovice recept

Zapomněl/a jsem heslo