Dobrý chléb

Jikotka Kuchařka:

Domácí pekárna 3 názory

32

Suroviny

250 ml vody
1 lžička soli
1 lžička cukru
2 lžíce olivového oleje
210 g hladké mouky
190 g pšeničné chlebové mouky
2 lžíce instantní bramborové kaše
1 plná lžička drceného kmínu
1/4 kostky droždí (může být i méně)
slunečnicová semínka (nebo jiná semínka)
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do pekárny dáme suroviny v uvedeném pořadí, zapneme program rychlý.

  2. Po pípnutí přidáme semínka.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Dobrý chléb

  • Paprika Paprika

    Já jsem dávala instantní br.kaši do jedněch rohlíků a chutnalo mi to, ale tatínkovi to moc nejelo. Asi jsem jí tam dala moc nebo mám nějakého na brambory citlivého chlapa :-D:-D:-D. Posílám bodík ;-)

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka(autorka receptu)

    Tenhle chleba vydrží tak dva dny úplně bezvadně,ale my ho sníme skoro hned,zítra bude pryč...:-p:-D

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    No, vidíš, Jiřko, ten vypadá moc dobře, co? Bylo mi řečeno, že aby chleba vydržel déle měkký, má se vždy přidat jeden vařený a pomačkaný brambor. Já posledně dala lžíci bramborové kaše a byl úplně měkkoučký ještě třetí den. Možná, že tu samou funkci má v chlebu i ta instantní kaše.;-):yes:+

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo