Hovězí kousky dušené s mrkví

Johanka128 Kuchařka: Johanka128

Hovězí maso 1 názor

Suroviny

hovězí kousky - množství pro jednu porci, cca 120-130 g
1 velká mrkev
olivový olej
sůl
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. V pánvičce rozpálíme olivový olej. Přidáme hovězí kousky a zprudka opečeme ze všech stran.

  2. Než je poprvé otočíme, osolíme je a promícháme.

  3. Podlijeme vodou a dusíme, než je maso měkké.

  4. Když jsou kousky měkké, přidáme na kolečka / půlkolečka nakrájenou mrkev a podusíme, než změkne. Podle potřeby podléváme vodou.

  5. V případě potřeby dochutíme solí.

  6. Podáváme s vařenými brambory, hodila by se i rýže.

Poznámka

Jednoduché a chuťově výborné jídlo. Je tu spousta receptů na hovězí se zeleninou, ale tenhle základní recept jsem tu nenašla.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 135 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí kousky dušené s mrkví

  • jemmy jemmy(neregistrovaný)

    <3Delavam zkoro stejne,jen tem pridavam jeste kmin.Je to opravdu jednoduche a moc dobre jidlo:-K:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: dušená mrkev dusene hovezi s mrkvi hovězí dušené v mrkvi dušené hovězí na mrkvi hovězí na mrkvi hovězí v mrkvi hovězí dušené s mrkví hovezí kousky hovězí kousky recept hovězí s mrkví dušené hovězí výborné hovězí v mrkvi hovězí dušené s mrkví s rýží hovězí maso na mrkvi hovězí maso s mrkví dušené hovězí v mrkvi hovjezí na mrkvi recepty hovezi s mrkvi recepty hovězí maso na mrkvi dušené hovězí maso