Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rafinovaná špagetová dýně

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 9. 2017 20:57

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie2 744 kJ / 656 kcal
Bílkoviny44,90 g
Tuky47,00 g
Vláknina0,80 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 2,31 g
Sůl5,70 g
Sacharidy12,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

21. 9. 2017 06:40

jemmy: Ďakujem.:-K

jemmy

20. 9. 2017 19:20

<3<3Krasna fotecka.Urcite moc dobre,to by nam urcite vsem chutnalo jen se zeleninou:-K:yes::yes:

tejaja tejaja

20. 9. 2017 17:39

Mirka: Asi ste ju varili pridlho.;-) Ale každému vyhovuje čosi iné.

Mirka

20. 9. 2017 13:20

Já ji jen pouze peču v troubě v pečícím papíru. Vařila jsme ji jednou a není ani tak chutná, podle mne i celé rodinky.

cathleen cathleen (moderátorka)

20. 9. 2017 11:12

tejaja, hosta: děkuji za rady, holky! :-K Dýní máme dost, tak asi vyzkouším oba postupy - uvidím, který mi bude líp pasovat;-)

tejaja tejaja

20. 9. 2017 08:11

cathleen: :-) Ivka, budeš s nimi spokojná. Vydržia veľmi dlho, poslednú z minulej sezóny som skonzumovala až po Veľkej noci.
Jitka, mne sa osvedčilo nerezať, a uvariť, nie piecť. Vyšpagetovanú dám do chladničky a tam vydrží aj týždeň. Tak si naplánujem viac jedál z nej a je to. Niekedy aj koláč. ;-)

hosta hosta

19. 9. 2017 21:54

cathleen: já ji překrojenou podélně a přikrytou alobalem peču na plechu v troubě, cca půl hodiny (tam to poznáš lépe, kdy je). Je fakt, že se krájí hodně těžko:-)

Lenunka Lenunka

19. 9. 2017 21:52

zajímavé :-):yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

19. 9. 2017 21:30

tejaja: vím, že tu s ní máš víc receptů :-) proto se ptám na radu - letos se nám v zahradě urodily. budeme zkoušet ;-)

tejaja tejaja

19. 9. 2017 21:27

cathleen: Ivka, pokiaľ ti vojde do tlakáča, tak ušetríš čas. :-) V tlakovom sa to skráti cca o 1/3-1/2, takže v obyčajnom okolo 30-40 min, ale to závisí od jej veľkosti. Poznáš to podľa šupky, nebude lesklá ako u surovej, a keď chytíš stopku, budeš cítiť, že už nedrží pevne. Chce to ale odhad, ktorý získa človek len praxou, tým, že ju často robí. Ja sadím špagetovku na záhrade už asi 10 rokov a nedám na ňu dopustiť.;-) Tento recept som si vymyslela, chcela som niečo úplne iné, ako sa z dyne zvykne robiť;-)

cathleen cathleen (moderátorka)

19. 9. 2017 21:11

Teri, prosím, jak dlouho takovou dýni vařit v hnci klasickém? Do tlakového ji dávat nechci. Jak poznám, že je uvařená:-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: spagetova dýně recepty špagetová dýně recepty ze špagetové dýně špagetová dýně recept vařená špagetová dýně špagetová dýně vařená recept na špagetovou dýni recepty na špagetovou dýni recepty z dýně špagetová dýně jak dlouho vařit špagetová dýn recept dýně špagetová recepty dyně špagetová dýně spagetova dýně s parkem recert na špagetovou dýni vařená špagetová dýně recepty špagetová dýně recepty postup jak vařit špagetovou dýni recept spagetova dýně recept ze špagetové dýně

Suroviny: dýně špagetová, párky, sýr tvrdý, olej

TopRecepty.cz

Rafinovaná špagetová dýně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wND1