Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 041 kJ / 1 205 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,08 g |
Tuky | 72,90 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 552 mg |
Sodík | 857 mg |
Sůl | 2,11 g |
Sacharidy | 19,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé pečené se smetanou a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oY4Y
Moje poznámka
Filé pečené se smetanou a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oY4Y
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 5 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 3 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 3 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 7 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 7 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 9 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 9 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
pecene file,
zapečené filé se smetanou,
filé pečené v troubě,
filé v troubě,
pečené rybí file,
pečene file v troube,
rybí file pečené v troubě,
file pecene,
pečené filé recept,
pečené filety,
pečené rybí filety,
pečené rybí filety v troubě,
zapečené filé s hořčicí,
pečení filé,
zapečené rybí filé se smetanou,
rybí filé na hořčici,
recept file v troube,
rybí filé se smetanou,
pečené file recepty,
rybí filé zapečené se smetanou
Suroviny:
filet rybí,
smetana sladká,
hořčice,
máslo,
sůl,
pepř,
šťáva citronová,
nať petrželová,
tuk
Komentáře (4)