Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 041 kJ / 1 205 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,08 g |
Tuky | 72,90 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 552 mg |
Sodík | 857 mg |
Sůl | 2,11 g |
Sacharidy | 19,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé pečené se smetanou a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oY4Y
Moje poznámka
Filé pečené se smetanou a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oY4Y
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 18 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 29 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Tématické fráze:
pecene file,
zapečené filé se smetanou,
filé pečené v troubě,
filé v troubě,
pečené rybí file,
pečene file v troube,
rybí file pečené v troubě,
file pecene,
pečené filé recept,
pečené filety,
pečené rybí filety,
pečené rybí filety v troubě,
zapečené filé s hořčicí,
pečení filé,
zapečené rybí filé se smetanou,
rybí filé na hořčici,
recept file v troube,
rybí filé se smetanou,
pečené file recepty,
rybí filé zapečené se smetanou
Suroviny:
filet rybí,
smetana sladká,
hořčice,
máslo,
sůl,
pepř,
šťáva citronová,
nať petrželová,
tuk
Komentáře (5)