Kapustové karbenátky

mardosa Kuchařka:

Bezmasá jídla 8 názorů

511
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Suroviny

1 větší kapusta
1-2 vejce
cca 4 stroužky česneku
trochu pepře
sůl
strouhanku na zahuštění
Na obalení
hladká mouka
vejce
strouhanka
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kapustu uvaříme,.

  2. Vychladlou umixujeme,přidáme vejce,koření,česnek a strouhankou zahustíme.
    Pokud máme,můžeme přidat i třeba květák,mrkev..taky uvaříme.
    Tentokrát jsem přidala i kousíček uzeného,ale nemusí být,pokud nemám,nedám.
    Zpracujeme v tuhou hmotu a necháme asi 30 minut v lednici.

  3. Potom namočenou rukou ve studené vodě tvoříme placičky,které obalíme ve trojobalu a usmažíme.
    Jako příloha můžou být brambory,a nebo i chleba a nebo samotný je to taky dobrý.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Kapustové karbenátky

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo