Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Třešňová marmeláda z DP

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

2. 7. 2009 22:11

Suroviny

Porce: 7 skleniček od přesnídávky

Nutriční hodnoty

Energie10 770 kJ / 2 574 kcal
Bílkoviny9,00 g
Tuky4,00 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy615,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mirca75 mirca75

11. 7. 2009 09:34

Vlaďka:-)než jí sníte;-):-D:-D.Ne,ale vážně;-),já třešňovou vařím taky každý rok(já jsem marmeládová a miluju všechny:-p)a věř že se musím držet,abych když načnu skleničku nevzala lžičku a nesnědla jí na posezení;-).A když jsou v ní kusy třešní:-p:-p-paráda:-*.A Papričko:-)tobě za tu dobrotu posílám boďku(i když já radši s extra vééélkými kousky ovoce;-).To budou na zimu snídaně viď-marmelády plný dům;-):-D

Vlaďka

11. 7. 2009 07:54

Mám jí hotovou,ani jsem něvěřila že to ztuhne,a je fakt výborná -třešně-jahody-rybíz.Jak dlouho vydrží,nevíte někdo?

vybusna vybusna

3. 7. 2009 08:45

boze..ta etiketa mi usla...az som sa rozneznila...mne takto kreslila obrazteky dcera ked bola malicka a ja som este zavarala.

Paprika Paprika

3. 7. 2009 08:37

Vašku - já osobně mám raději marmošku z višní - kyselek, ale téhle jsme hned druhý den zblajzli celou skleničku k lívanečkům a všichni se oblizovali až za ušima. Přidávám foto. Marek maloval etiketu :-D:-D:-D

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

3. 7. 2009 07:52

Mám třešně rád jen na jídlo a mám dva stromy. Jeden má prvé koncem května a jsou tak na jídlo a maximálně na bublaninu. Ale druhý má dobu zralosti koncem června a má krásné,velké černé chrupky. Nikdo nic pořádně netrhá a tak u prvého zblajznou všechny třešně špačci a my nic nenakládáme(kompot mi nejede)a všichni jsou líní trhat(já a žena nemůžem),tak většinou to dopadne jako u prvého. Ale jestli tam nějaké ještě jsou, pár jich nějak získám a toto vyzkouším. Nikdy mne nenapadlo z třešní dělat marmeládu, protože se mi zdají moc mdlé. Uvidím. Za nápad + bodík. ( Možná, když ještě bude rebarbora, snad by tomu dala říz.

Paprika Paprika

3. 7. 2009 00:14

Nééé - normálně tu - jak v ní pečeš chleba. A musím říct, že ta marmoška má úplně jinou chuť než vařená na kamnech. Tchýně poslední 2 dny taky vaří, ale ona má to ovoce převařené až rozvařené a v té DP je to jen prohřáté a neztrácí to tu barvu, chuť a vůni ... no prostě se musím sebe samu pochválit, jak jsem šikovná:-D:-D. "Jatro" musí škytat i v kanafasu :-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 7. 2009 23:30

Jo a Market, ty máš extra nádobu na marmeládu?:-O

Paprika Paprika

2. 7. 2009 23:06

Já jsem o víkendu odrbala sousedovic strom a některé už byly taky prasklé, ale ještě se dalo vybrat.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 7. 2009 23:02

No, to je sice krásné, ale třešně všechny následkem dešťů popraskaly:-(

spagetka spagetka

2. 7. 2009 22:18

Jo taky znám, a dám ti bodík, (viz diskuze ;-)), už se těším na česání, příští týden to vypukne :-p:yes:
Jen používám Diaželírovaí cukr, ale to je jediná změna ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: třešňová marmeláda z pekárny zpracování třešní domácí třešňová marmeláda jak zpracovat třešně třešňová marmeláda z domácí pekárny recept na třešňovou marmeládu třešňový džem z domácí pekárny třešňová marmeláda v domácí pekárně domácí marmeláda z třešní vypeckování třešní třešňový džem bez chemie třešňový džem třešňová přesnídávka zpracování třešní recepty třešňový džem recept domácí třešňová marmeláda recept recepty na zpracování třešní marmeláda s třešní v domácí pekárně jak vypeckovat třešně třešně zpracování

Suroviny: třešně, cukr želírovací, kyselina citronová

TopRecepty.cz

Třešňová marmeláda z DP

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BgqY