Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 821 kJ / 3 064 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,18 g |
| Tuky | 137,71 g |
| Vláknina | 5,20 g |
| Cholesterol | 1,24 g |
| Sodík | 843 mg |
| Sůl | 2,27 g |
| Sacharidy | 373,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Měsíční krajina" dort nebo řezy (nejen) z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4j11
Moje poznámka
"Měsíční krajina" dort nebo řezy (nejen) z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4j11
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 16 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 17 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí česnečka
Milan68 před 2 minutami
Vepřové výpečky II
DunkaStehlikova1975 před 11 minutami
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 30 minutami
Plovdivské maso
PaveL2002 před 1 hodinou
Vepřová panenka se švestkama
lumir.pecka před 2 hodinami
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 3 hodinami
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 3 hodinami
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 11 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 15 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 15 hodinami
Tématické fráze:
navod na peceni dortu v remosce,
remoska recepty,
dezert mesicni krajina,
řezy v remosce,
dobry rezy v remosce,
řezy do remosky,
moučník měsíční krajina,
rezy z remosky,
recepty z remosky,
recepty do remosky,
dort z remosky,
rychly moucnik,
pečená měsíční krajina,
recept na dort z remosky
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
olej,
voda,
prášek do pečiva,
mouka polohrubá,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr krupice,
smetana zakysaná,
cukr vanilkový,
Komentáře (3)