Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 821 kJ / 3 064 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,18 g |
Tuky | 137,71 g |
Vláknina | 5,20 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 843 mg |
Sůl | 2,27 g |
Sacharidy | 373,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Měsíční krajina" dort nebo řezy (nejen) z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4j11
Moje poznámka
"Měsíční krajina" dort nebo řezy (nejen) z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4j11
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 7 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 9 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 12 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 12 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 22 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 5 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 7 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 9 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 9 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 10 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 11 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 13 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 14 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 15 hodinami
Tématické fráze:
navod na peceni dortu v remosce,
remoska recepty,
dezert mesicni krajina,
řezy v remosce,
dobry rezy v remosce,
řezy do remosky,
moučník měsíční krajina,
rezy z remosky,
recepty z remosky,
recepty do remosky,
dort z remosky,
rychly moucnik,
pečená měsíční krajina,
recept na dort z remosky
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
olej,
voda,
prášek do pečiva,
mouka polohrubá,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr krupice,
smetana zakysaná,
cukr vanilkový,
Komentáře (3)