Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 492 kJ / 3 942 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,42 g |
Tuky | 57,62 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 3,58 g |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 763,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perníková chaloupka III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GZjL
Moje poznámka
Perníková chaloupka III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GZjL
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 18 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 21 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 8 minutami
Pečená švestková povidla
perseus před 30 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 2 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 2 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 3 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 3 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 4 hodinami
Tématické fráze:
perníková chaloupka recept,
recept na perníkovou chaloupku,
perníková chaloupka postup,
těsto na perníkovou chaloupku,
pečeme perníkovou chaloupku,
perníková chaloupka,
chaloupka z perníku recept,
chaloupka z perníku,
recept perníková chaloupka,
chaloupky z perniku,
perníková chaloupka recepty,
pernikove testo na chaloupky,
recepty na pernikovou chaloupku,
chaloupka z perníku postup,
perníkové těsto na chaloupku,
recepty perníková chaloupka,
postup na perníkovou chaloupku,
postup perníkové chaloupky,
pečeme perníkové chaloupky,
perníková chaloupka-recept
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
tuk hera,
med,
vejce,
soda jedlá,
koření do perníku
Komentáře (8)
Obdivuji každého kdo se o takový dílko pokusí
Cukr s bílkem a citrónovou šťávou je třeba třít alespoň 20 minut, aby se poleva krásně leskla.