Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 810 kJ / 3 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,65 g |
Tuky | 99,21 g |
Vláknina | 23,68 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 5,74 g |
Sůl | 13,90 g |
Sacharidy | 450,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 7. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rolovaný bílý chléb s pestem z medvědího česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1lgV
Moje poznámka
Rolovaný bílý chléb s pestem z medvědího česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1lgV
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Květákový řízek
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí maso v zelenině s bulgurem
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno 18. 9. 2025 20:59:37
Pohanka s jablky
Přidáno 18. 9. 2025 17:00:02
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno 18. 9. 2025 15:12:02
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchý piškotový korpus
HanaOrlova před 1 hodinou
Fazolková polévka na kyselo
Kajkajak před 1 hodinou
Palačinky
supportorlik před 2 hodinami
Banánová bábovka
nericek71 před 2 hodinami
Kuře se slaninou a paprikami
jindrastec před 3 hodinami
Rychlý hrnečkový koláč s ovocem z mrazáku
Michal.Kuchnik před 4 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Palenka před 5 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
sterzova1963@seznam.cz před 7 hodinami
Gulášová polévka
Jaroslav.gois@gmail.com před 8 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 9 hodinami
Tématické fráze:
recepty z medvědího česneku,
recept na pesto z medvědího česneku,
rolovaný chléb medvědím česnekem,
pesto z medvědího česneku recept,
bílý chléb recept,
chléb s pestem,
kynuté těsto na slané pečivo,
pesto z medvědího česneku-recept,
kynute pecivo s pestem
Suroviny:
mouka polohrubá,
mouka hladká,
sůl,
voda,
olej,
droždí čerstvé,
cukr,
pesto z medvědího česneku,
sýr tvrdý
Komentáře (4)
Trochu jsem pozměnila mouky, dala jen třetinu hladké, zbytek pšeničné chlebové a snížila jsem množství droždí. I náplně jsem dala maličko více. Díky za parádní nápad!