Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dýňovo - datlový koláč

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

19. 10. 2018 16:06

Suroviny pro 12

12

Nutriční hodnoty

Energie10 193 kJ / 2 436 kcal
Bílkoviny36,72 g
Tuky169,73 g
Vláknina19,50 g
Cholesterol 1,23 g
Sodík 504 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy180,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Koření od Antonína

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

jipohe

27. 10. 2018 11:32

janatka: Já dýni loupu sic je to zbytečné vím, ale je to pro můj dobrý pocit :-)

hosta

24. 10. 2018 22:27

nepochybně je míněno to, že se vydlabe semeník - já to dělám obráceně, dávám péct "vydlabanou":-8

janatka

24. 10. 2018 21:19

Zajímavý recept, myslím si, že není potřeba tu dýní po upečení vydlabávat, vždyť slupka je měkká po upečení??? Nebo proč se to loupe???;-)

casino

19. 10. 2018 18:10

No, nevím, jak dobře se vydlabává rozpůlená upečená dýně HOKAIDO :-O ale asi to jde, když to píšete :-)
Konkrétně hokaido používám pečenou (vařenou), ale avšak neloupanou :yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: namacet datle dýňovo cuketový koláč dýnovo jablkovy koláč

Suroviny: pomeranče, datle, pyré dýňové, máslo, vejce, mléko, cukr třtinový, prášek do pečiva, cukr vanilkový, koření dýňové

TopRecepty.cz

Dýňovo - datlový koláč

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RG0O