Jablkové čatní II.
Čatní je pochoutka původem z Indie, která se postupně rozšířila do celého světa. Jedná se o hustou omáčku nebo pastu vyrobenou z různých druhů ovoce, zeleniny, koření, cukru a octa, která může být sladká, kyselá nebo pikantní a podává se jako příloha k pokrmům.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 794 kJ / 2 102 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,97 g |
| Tuky | 4,56 g |
| Vláknina | 46,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,27 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 488,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkové čatní II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y8V7
Moje poznámka
Jablkové čatní II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y8V7
Nejnovější recepty
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 7 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 9 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 21 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 23 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno 27. 12. 2025 13:57:18
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno 27. 12. 2025 13:05:29
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Fitulka před 17 minutami
Roládky z toustového chleba
Fitulka před 18 minutami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Fitulka před 20 minutami
Cibulová polévka
AndreaRinger před 1 hodinou
Hovězí plátky na zelenině a houbách
Therak před 1 hodinou
Salát z hlávkového zelí
poirotka před 1 hodinou
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
poirotka před 1 hodinou
Mrkvový salát
poirotka před 1 hodinou
Vepřová pečeně po frankfurtsku
poirotka před 1 hodinou
Jehněčí kotletky v marinádě
[email protected] před 2 hodinami
Tématické fráze:
jablkové čatní,
jablkové chutney,
čatní recept,
čatní z jablek,
jablkové čatný,
chutney recept,
jablečné chutney,
čatní,
chutney recepty,
chutney jablkové,
jablečné čatní,
jablečné čatný,
čátní jablkové,
jablkový čatni,
recept na čatni,
čatny,
paprikové chutney,
čatný recept,
čatní z červené cibule,
chutney z jablek
Suroviny:
jablko,
olej,
cibule,
cukr krystal,
ocet,
chilli paprika čerstvá,
sůl,
pepř černý,
bobkový list,
tymián sušený,
zázvor,
pepř cayenský
Komentáře (6)