Batátová placka plněná masem a fazolkami
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 4 192 kJ / 1 002 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,28 g |
Tuky | 43,00 g |
Vláknina | 28,06 g |
Cholesterol | 683 mg |
Sodík | 415 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 44,55 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2021 16:12
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 24 sekundami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 7 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 50 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 3 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 3 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Další recepty
Tématické fráze: plnene placky
Suroviny: batáty, vejce, majoránka, česnek, sůl, maso kuřecí, fazolky zelené, rajče, cibule, česnek, šafrán, koření garam masala, olej, pepř, sůl
Batátová placka plněná masem a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n4Lp
1 názor