Suroviny
Porce: Podle velikosti nakrájených kousků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 24 408 kJ / 5 834 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,12 g |
| Tuky | 235,76 g |
| Vláknina | 16,90 g |
| Cholesterol | 1,35 g |
| Sodík | 574 mg |
| Sůl | 1,90 g |
| Sacharidy | 804,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohové řezy Věra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JpvD
Moje poznámka
Tvarohové řezy Věra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JpvD
Nejnovější recepty
Linecké růžičky
Přidáno před 1 hodinou
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 18 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
RomanaMonika před 26 minutami
Banánové brownies
Vladula92 před 53 minutami
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 2 hodinami
Frgálová buchta
Merylas před 2 hodinami
Buchty na páře
Merylas před 2 hodinami
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 2 hodinami
Tématické fráze:
tvarohové řezy,
řezy s tvarohem,
tvarohové řezy recept,
tvarohový řez,
rezy,
řezy z tvarohu,
tvarohové řezy vera,
recept na tvarohové řezy,
tvarohové recepty,
recepty s tvarohem,
řezy tvarohove,
top recepty tvarohove rezy,
recepty,
věra řezy,
tvarohovy řezy,
řez s s tvarohem,
řezy recepty fotografie,
recepty rezy,
rezy z s tvarohem,
recepty s obrazky
Suroviny:
mouka polohrubá,
máslo,
cukr moučkový,
kakao,
vejce,
voda,
rum,
prášek do pečiva,
tvaroh měkký,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
mléko,
vejce,
cukr písek,
mouka polohrubá,
cukr vanilkový,
olej,
prášek do pečiva,
voda,
rum
Komentáře (20)
Korpus 33cm (bez prokrojení) = hodina pečení = 1 dávka = 10 vajec
Bílky (na jednu dávku) šlehám ručně metlou v zadělávací míse, nebo nadvakrát ve šlehači
Tedy: na každý korpus zvlášť
OT
Kdysi jsem patřil k fanatickým zastáncům šlehání STUDENÝCH bílků (dokonce jsem šlehal v předem vychlazené porcelánové míse) až na poslední chvíli
Nyní bílky před šleháním krátce nahřívám v MW
Subjektivně mi to přijde výhodnější...
No, myslím, že neplevelíte o nic víc než já
Ad hoc vedeme řeč o TŘECH korpusech, tedy o sněhu z TŘICETI bílků.
Prosím, takřka bez ironie
Jinak to je dost práce s moučníkem