Červené zelí s křenem i na zimu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 26 048 kJ / 6 226 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,60 g |
Tuky | 210,96 g |
Vláknina | 134,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 946,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 9. 2019 18:10
hosta: Já se letos na to zelí, červené i bílé chystám, tak jestli mi to vyjde a budu fit, tak to udělám a zkusím, jak navrhuješ.Chci zkusit i to marinované na salát (s tím pyrosiřičitanem), to jsem ještě nikdy nedělala. Tak pokud mi to vyjde a udělám, přidám i fotky. Přeju samé pohodové dny!
8. 9. 2019 17:52
MamlajdaD: No snad máš třeba trošku chladnější komoru, špajz - stačí tak do 20 st., fakt jsem nikdy nesterilizovala. Zkus takto - pokud budeš krouhat a nakládat - nechat třeba dvě tři menší sklínky a uvidíš sama
8. 9. 2019 17:50
hosta: Dík za komentář! No já jsem to zatím nikdy nesterilizovala, ono se to brzy snědlo, a dělávala jsem to až později, na konci podzimu a to bylo ještě v baráčku, tam jsem to nemusela ani mít v lednici. Ale v paneláku, když je tam ten cukr, tak nevím, jestli by to nezačalo kvasit. Myslíš, že ne? (Doma se mi občas smějí a říkají mi "paní opatrná", ale já fakt raději vše na jistotu.)
8. 9. 2019 17:41
Znám z bílého zelí, křenu dvě sklenky a hlavně - nikdy jsem nesterilizovala, není to nutné, Deko to zajistí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 22 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 11 minutami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 31 minutami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 1 hodinou
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 2 hodinami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 4 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 4 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 4 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 12 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 13 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Další recepty
Tématické fráze: červené zelí s křenem sterilizované červené zelí s s křenem cervene zeli cibuli a s křenem sterilizované červené zelí s křenem sterilizované zelí s křenem křen na na zimu sterilizovane červene se zelim sterilizovane červene se zelim
Suroviny: zelí červené, cibule, cukr krystal, olej, ocet, křen strouhaný, deko
Červené zelí s křenem i na zimu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l3o7
4 názory