Kapustová sekaná

Mleté maso Doba přípravy: 90 min 1 názor

Mleté maso Doba přípravy: 90 min 1 názor

Suroviny 4 porce

1 střední kapusta
500 g mletého masa
3 vejce
sůl
pepř
Bylinky:
oregano
pažitka
bazalka
palička česneku
2 lžíce olivového oleje
drcené ovesné vločky na zahuštění dle potřeby

Postup přípravy receptu

  1. Kapustu rozpůlíme a krátce povaříme v osolené vodě.

  2. Potom ji nakrájíme nahrubo a smícháme s mletým masem, vejci, osolíme, opepříme a přidáme čerstvé bylinky.

  3. Česnek najemno nakrájíme, přidáme k sekané a promícháme.

  4. Celou směs osmahneme na oleji na pánvi, potom zahustíme ovesnými vločkami, vložíme do pekáčku a pečeme na 200°C dozlatova.

Poznámka od kuchařky

Zdroj: Pošli recept srpen 2009

Komentáře k receptu Kapustová sekaná

Tématické fráze: kapustová sekaná s mletým masem sekana skapustou sekaná z mletého masa a kapusty recept na kapustovou sekanou recept na sekanou s kapustou sekana z mleteho masa s kapustou sekaná z mletého masa sekana zkapusty sekaná z masa a kapusty kapostová sekaná sekaná z kapusty a mletého masa posli recept sekana z mleteho masa a mlete kapusty recepty z kapusty a mletého masa mletá sekaná příprava kapustovy prejt sekaná kapusta vločky pošli recept srpen posli recept na srpen sekaná s vločkami a kapustou