Kuřecí krupicový vývar s vejcem

Ivetka.7 Kuchařka: Ivetka.7

Polévky 0 názorů

Recept si neoblíbil žádný kuchař
Přidat další fotografii

Suroviny

2,5 l vody
4 kuřecí hřbety
1 mrkev
1 cibule
2 stroužky česneku
2 výhonky řapíkatého celeru
dle chuti - nové koření, pepř, bobkový list, sůl
Dokončení:
hrubá krupice
asi 3 vejce
obrané maso z vývaru
zelenina podle chuti
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí hřbety a zeleninu s kořením dáme na hodinu vařit. Poté vyjmeme, obereme hřbety a mrkev s celerem nakrájíme.

  2. Do vývaru sypeme zhruba půl hrnku hrubé krupice a stále mícháme.

  3. Přivedeme k varu a přidáme zeleninu, třeba mraženou. Poté přidáme rozšlehaná vejce a dvě minutky povaříme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Kuřecí krupicový vývar s vejcem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo