Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tažený kuřecí vývar s krupicovými knedlíčky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 2. 2018 20:27

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 852 kJ / 443 kcal
Bílkoviny16,74 g
Tuky14,92 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 279 mg
Sodík 101 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy59,16 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

RubyRom

8. 2. 2018 21:26

:yes:

casino

8. 2. 2018 21:13

No, když už to předem pečete, tak zkuste cibuli rozkrojit a péci řeznou plochou na plechu do hněda. Cibule se posléze vaří s masem a asi víte proč, že:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vyvar s krupicovymi knedlíky kuřecí vývar s knedlíčky kuřecí vyvar vyvar s krupicnymi knedlicky hovězí vývar s krupicovými knedlíčky krupicovými knedlíčky kureci vyvar a knedlicky s krupicky kuřecí vývar recept masový vývar s krupicovými knedličkami kurci vyvar s knedlicky¨ krupicové knedlíčky s kuřecího masa

Suroviny: skelet kuřecí, olej, sůl, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, cibule, česnek, zelenina kořenová, krupice, vejce, máslo, voda, petrželka

TopRecepty.cz

Tažený kuřecí vývar s krupicovými knedlíčky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3gDA