Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 061 kJ / 3 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,12 g |
Tuky | 196,24 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 406 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 321,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Změklý tuk utřeme se dvěma třetinami moučkového cukru a citronovým cukrem, přidáme žloutky.
Krok 2: Do směsi přidáme mouku, sníh z bílků, do kterého zašleháme zbylý moučkový cukr, rozinky, mandle a čokoládu, nakonec rum.
Krok 3: Pečeme ve vymazané a kokosem nebo strouhankou vysypané bábovkové formě na 180 stupňů asi 40-50 minut.
Zveřejněno 10. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vytuněná bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W4lE
Moje poznámka
Vytuněná bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W4lE
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 20 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 23 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 5 minutami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 9 minutami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 37 minutami
Buchta Fešák
LuccHansel před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 1 hodinou
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 1 hodinou
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 4 hodinami
Tématické fráze:
třešňová bábovka z podmáslí,
bábovky recept,
bábovka recepty,
bábovka recept,
vytuněná strouhanka
Suroviny:
máslo,
cukr moučkový,
cukr citronový,
vejce,
mouka polohrubá,
rum,
mandle,
rozinky,
čokoláda
Komentáře (1)