Panenský rakytníkový sirup
Šťáva z plodů rakytníku řešetlákového je velmi kyselá; obsahuje velké množství vitaminu C. Pro uchování můžete šťávu z rakytníku smíchat s cukrem a vyrobit si tak rakytníkový sirup. Je vhodný pro přímou spotřebu či pro ředění s vodou nebo použít na přelití zmrzliny nebo jiného dezertu.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panenský rakytníkový sirup
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/94O4
Moje poznámka
Panenský rakytníkový sirup
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/94O4
Nejnovější recepty
Škvarkové pagáčky
Přidáno před 6 hodinami
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 23 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno 21. 6. 2025 14:16
Chilli cukety
Přidáno 21. 6. 2025 12:00
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno 21. 6. 2025 10:12
Piškotová bublanina míchaným ovocem
Přidáno 20. 6. 2025 21:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 5 minutami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 13 minutami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 29 minutami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 46 minutami
Hrnková buchta
Fatima2 před 1 hodinou
Butter chicken podle Pavla Berkyho
Suzy8 před 1 hodinou
Rybízová piškotová buchta
bobina.c před 1 hodinou
Segedínský guláš v papiňáku
radbastim před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
LukyRi před 3 hodinami
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny
Valis před 4 hodinami
Tématické fráze:
rakytníkový sirup,
sirup z rakytníku recept,
rakytnik sirup recept,
recept sirup z rakytniku,
rakytníkový sirup recept
Suroviny:
rakytník,
cukr krupice
Komentáře (1)