Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krémová pivní a sýrová polévka

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

14. 2. 2020 19:41

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 675 kJ / 2 552 kcal
Bílkoviny48,50 g
Tuky255,10 g
Vláknina1,00 g
Cholesterol 505 mg
Sodík 3,38 g
Sůl8,50 g
Sacharidy14,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

I plně zaměstnaný člověk si potřebuje občas oddechnout a příprava této polévky k tomu poskytuje skvělou příležitost. Nejlepšího výsledku dosáhneme s nepříliš hořkými typy piv, jako je např. Franziskaner Weissbier. Polévka pak chutná i dětem. Tento recept je zjednodušenou verzí (jednodušší je často lepší) polévky Jonathona Erdeljace podávané v Jonathon’s Oak Cliff, Dallas.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

busy_dad

15. 9. 2021 19:59

SIhoubar: Výborný nápad, udělat všechny recepty pivní, ale všiml jste si bodu 3? Polovina piva skončí v polévce. Někteří říkají, že bohužel.

SIhoubar

15. 9. 2021 19:40

Podvodny clanek!!! Pivo pripiji k vareni, takto by mohly byt vsechby recepty pivni!!! :-//:no::-!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krémové polévky recepty pivní polévka

Suroviny: slanina anglická, sýr chedar, šlehačka, chilli, tymián, pepř

TopRecepty.cz

Krémová pivní a sýrová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rOGK