

Zatloukané plátky smaženého vepřového boku
Suroviny 1 až 2
- vepřový bok s kostí krájený cca 750 g
- směs na trojobal viz foto
- olej
- sůl
Postup přípravy receptu
Po cestě z ranní směny si zakoupíme nakrájený vepř. bok s kostí (4 plátky). Přijdeme domů a zjistíme, že se manželka ještě doma nevyskytuje. Začneme ihned s přípravou!
Plátky mírně nasolíme a obalíme směsí trojobalu - viz foto.
Poté ihned osmažíme na slunečnicovém oleji.
A ihned zkonzumujeme (dříve než přijde "stará")!
Pivíčko k tomu je samozřejmostí !
Poznámka od kuchařky
Pokud se vás "stará" či přítelkyně zeptá, zda jste v její kuchyni něco nesmažil, tak to samozřejmě ihned ZATLUČEME ! :-)
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Zatloukané plátky smaženého vepřového boku
-
Pro Klariska.Tak to jste na omylu,já dělala bůček v trojobalu již před třiceti lety a můj bratr ani nepoznal,že je z bůčku.A mimochodem opravdu byl skvělý.
-
Jestli jsi vůni této dobroty před svojí "starou" dokázal zatlouct, tak Kaprfíld je před tebou malý břídil!!!! Já bohužel, během svého dvacetiletého manželství, musel dát za pravdu Murphyho zákonu : Každou ženu je možno vodit za nos. Některou ženu je možno vodit za nos celý život!!! Ale nikdo ani na okamžik neoblafne moji starou!!!!
-
Smažit bůček by ženskou fakt nenapadlo :)))).
-
Já zas dělám TAŽENÝ závin: koupím listové těsto, upecu závin a pak ho TÁHNU Z trouby.
-
cekrops:
-
No,vůně stačila vyprchat...
I když ...jisté náznaky by se daly najít ....
-
Vůbec neznám ten trojobal!
Perfektně-po "Kadlíkovsky"
napasaný recept!!! To člověka hned zaujme!
Víťo, tak doufám, že jsi zatloukl před "starou" i tu vůni!
-
Víťo, recept by se také mohl jmenovat Plzákův bůček
-
...ale jeden ZATLUČENÝ bys mohl nechat
-
Díky !
-
Tak tento recept nemá chybu, jak tepelnou úpravou, tak vtipnou češtinou
+1. bod