Zatloukané plátky smaženého vepřového boku

Minutky Doba přípravy: 30min 11 názorů

Minutky Doba přípravy: 30min 11 názorů

Suroviny 1 až 2

vepřový bok s kostí krájený cca 750 g
směs na trojobal viz foto
olej
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Po cestě z ranní směny si zakoupíme nakrájený vepř. bok s kostí (4 plátky). Přijdeme domů a zjistíme, že se manželka ještě doma nevyskytuje. Začneme ihned s přípravou!

  2. Plátky mírně nasolíme a obalíme směsí trojobalu - viz foto.

  3. Poté ihned osmažíme na slunečnicovém oleji.

  4. A ihned zkonzumujeme (dříve než přijde "stará")!

  5. Pivíčko k tomu je samozřejmostí !

Poznámka od kuchařky

Pokud se vás "stará" či přítelkyně zeptá, zda jste v její kuchyni něco nesmažil, tak to samozřejmě ihned ZATLUČEME ! :-)

Komentáře k receptu Zatloukané plátky smaženého vepřového boku

  • ludmila ludmila(neregistrovaná)

    Pro Klariska.Tak to jste na omylu,já dělala bůček v trojobalu již před třiceti lety a můj bratr ani nepoznal,že je z bůčku.A mimochodem opravdu byl skvělý.

    Odpovědět

  • Kadlik Kadlik

    Jestli jsi vůni této dobroty před svojí "starou" dokázal zatlouct, tak Kaprfíld je před tebou malý břídil!!!! Já bohužel, během svého dvacetiletého manželství, musel dát za pravdu Murphyho zákonu : Každou ženu je možno vodit za nos. Některou ženu je možno vodit za nos celý život!!! Ale nikdo ani na okamžik neoblafne moji starou!!!!;-)

    Odpovědět

  • Klariska Klariska

    Smažit bůček by ženskou fakt nenapadlo :)))).

    Odpovědět

  • jarda Kadic jarda Kadic

    Já zas dělám TAŽENÝ závin: koupím listové těsto, upecu závin a pak ho TÁHNU Z trouby.;-);-);-):-O

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    cekrops::-D:-D;-)

    Odpovědět

  • cekrops cekrops (autor receptu)

    No,vůně stačila vyprchat...;-) I když ...jisté náznaky by se daly najít ....:-8

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Vůbec neznám ten trojobal!:-O Perfektně-po "Kadlíkovsky":-D napasaný recept!!! To člověka hned zaujme!:-)):yes::yes: Víťo, tak doufám, že jsi zatloukl před "starou" i tu vůni!:-)):-D:yes:

    Odpovědět

  • yanull yanull (moderátorka)

    Víťo, recept by se také mohl jmenovat Plzákův bůček ;-):-p:-D

    Odpovědět

  • Svetlana Svetlana

    :yes::yes:...ale jeden ZATLUČENÝ bys mohl nechat ;-)

    Odpovědět

  • cekrops cekrops (autor receptu)

    Díky !:-)

    Odpovědět

  • yanull yanull (moderátorka)

    Tak tento recept nemá chybu, jak tepelnou úpravou, tak vtipnou češtinou :-):-p;-):yes: +1. bod:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: vepřový bok plátky vepr.bok-recepty vepřový bok plátky recept vepřový bok recepty vepřový bok s kostí recept smažený vepřový bok vepřový bok platky recepty smažený vepřový plátek vepřový bok bez kosti recept co z vepř,boku vepřový bok bez kosti plátky vepřový bok plátek veprovi bok platky vepřový bok bez kosti plátky recept smazeny bok recepty salát pak choi recept recepty z vepřového boku příprava vepřového boku vepř.bok recepty vepřový bok plátky,smažený