Kulajda podle Václava Havla
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 946 kJ / 1 899 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,64 g |
Tuky | 124,21 g |
Vláknina | 41,35 g |
Cholesterol | 2,27 g |
Sodík | 874 mg |
Sůl | 1,88 g |
Sacharidy | 91,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hotovou polévku podáváme s vejci uvařenými natvrdo.
Zdroj: Vaříme krok za krokem
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 4. 2023 19:02
dělám ji podle tohoto receptu pravidelně, někdy dávám i část mražených hub, ale sušené tomu dodají ten správný říz, děkuji
16. 10. 2020 18:01
blastrol: slovo hnus k jídlu nepatří, komentář mažu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 5 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 17 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 17 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 18 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
BUBLANINA ovocná
Frana74 uvařil před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 5 hodinami
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 5 hodinami
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 5 hodinami
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 6 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 6 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 6 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 7 hodinami
Kuřecí plátky na houbách
Pavlat.R uvařila před 7 hodinami
Bramboračka č. 3
peter9766 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
Víte, co je kulér? Je to potravinářské barvivo a dochucovadlo
Valašské pečáky: Dozlatova upečené křupavé brambůrky potřené česnekovou směsí, to je jednoduchý a levný oběd
Další recepty
Tématické fráze: recepty kulajda
Suroviny: brambory, kmín celý, houby sušené, smetana ke šlehání, mouka hladká, ocet, cukr třtinový, kopr čerstvý, sůl, pepř mletý, vejce, kopr
Kulajda podle Václava Havla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oLpL
2 názory