Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kulajda podle Václava Havla

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 3. 2020 19:27

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 946 kJ / 1 899 kcal
Bílkoviny83,64 g
Tuky124,21 g
Vláknina41,35 g
Cholesterol 2,27 g
Sodík 874 mg
Sůl1,88 g
Sacharidy91,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hotovou polévku podáváme s vejci uvařenými natvrdo.

Zdroj: Vaříme krok za krokem

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kaill Kaill

29. 4. 2023 19:02

dělám ji podle tohoto receptu pravidelně, někdy dávám i část mražených hub, ale sušené tomu dodají ten správný říz, děkuji:-*

Eja57 Eja57

16. 10. 2020 18:01

blastrol: slovo hnus k jídlu nepatří, komentář mažu

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty kulajda

Suroviny: brambory, kmín celý, houby sušené, smetana ke šlehání, mouka hladká, ocet, cukr třtinový, kopr čerstvý, sůl, pepř mletý, vejce, kopr

TopRecepty.cz

Kulajda podle Václava Havla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oLpL